Disciplines  
     
  Ons bedrijf is sterk in verschillend schoonmaakwerk zowel binnen als buiten; naast glazenwassen, gevelreiniging, kunststofbehandeling weet ons bedrijf ook over interieurverzorging mee te praten.

Juist door combinatie van zowel binnen- als buitenwerk kan ons bedrijf voor u een scala aan mogelijkheden aanbieden.

Wij werken samen met schildersbedrijven die het schoonmaakwerk graag aan ons uit besteden. Een goede reiniging betekent nu eenmaal dat de schilders sneller aan de slag kunnen gaan en dat de klus hierdoor sneller kan worden afgerond. Wij beschikken o.m. over Grease Remover, waardoor er voor de schilders geen laag over blijft die zij moeten verwijderen.

lnterieurverzorging, van kleine kantoren tot grote verzamelgebouwen, schoonmaakbedrijf Nauta levert maatwerk voor iedere opdrachtgever. Door middel van duidelijke werkprogramma's, met keuzes van een tot zeven dagen onderhoud per week, zorgt Nauta voor een schone werkomgeving.

Voor het verwijderen van spinnen op natuurlijke wijze beschikken wij over Insect Guard. Deze zorgt ervoor dat spinnen permanent een ander verblijf zoeken.

Glazen wassen is een kunst op zich. 'Goed schoon en zonder strepen', vraagt om vakmanschap. Schoonmaakbedrijf Nauta kan beschikken over vijf ervaren glazenwassers.

Gevels, trappen, muren en overige oppervlakken vervuilen door invloeden uit de atmosfeer. Graffiti en ander kladwerk hebben dezelfde uitwerking. Dergelijke verontreinigingen zijn ongewenst en ontsieren de omgeving. Tevens is het mogelijk om 'groene' daken weer algenvrij te maken.

Gespecialiseerd is ons bedrijf in het schoonmaken van oudere en vaak monumentale woningen. Maar ook voor nieuwbouwprojecten kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Het zijn niet alleen gevels van kantoren die onder handen worden genomen, ook loodsen worden zorgvuldig gereinigd. Voor dit soort werk zet Schoonmaakbedrijf Nauta hogedrukreinigers in, die per klus verschillend worden afgesteld.

Een schone gevel behoort ook schoon te blijven. Naast reinigen kan Nauta de gevel ook voorzien van een beschermende coating. Deze coating maakt het mogelijk dat vervuiling uw gevel niet meer blijvend aantast, maar zich eenvoudig laat verwijderen. Blijvend schone gevels, muren en dergelijke zijn het resultaat.