Ontstaan  
     
  In 2004 kreeg Hetto Nauta de kans om schoonmaakbedrijf "De Magneet" over te nemen, en sindsdien timmeren Hetto en zijn vrouw Anneke stevig aan de schoonmaakweg. Ons bedrijf is sterk in verschillend schoonmaakwerk, zowel binnen als buiten; naast glazenwassen, gevelreiniging, kunststofbehandeling weet onze firma ook over interieurverzorging mee te praten. Vooral op dit gebied heeft Anneke Nauta een jarenlange ervaring opgebouwd.
Het werkgebied van schoonmaakbedrijf Nauta is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid, waren het in 2004 aanvankelijk nog bepaalde opdrachtgevers, nu is het werkgebied uitgebreid tot geheel Noord-Nederland.
Naast de hoge kwaliteit die ons bedrijf kan bieden komt deze toename van de klantenkring door de zeer flexibele opstelling van het bedrijf omdat Nauta het gehele jaar bereikbaar is. Een bijkomend voordeel is dat we snel over extra personeel kunnen beschikken voor de wat grotere klussen. Kortom: voor goede reiniging en maatwerk moet u bij schoonmaakbedrijf Nauta zijn.