Service  
     
  Bij Schoonmaakbedrijf Nauta zijn vaste schoonmaakster(s) en levering van middelen, materialen en machines bij de prijs inbegrepen.

Nog een groot voordeel is dat bedrijven voor de schoonmaak een vast contactpersoon hebben waar men met al hun schoonmaakvragen terecht kan. Anneke Nauta zegt daarover: "Wij zijn continu op zoek naar de juiste balans tussen wensen, verwachtingen en prestaties".

De markt van schoonmaakmiddelen wordt door ons bedrijf scherp in de gaten gehouden. Pas als we voor honderd procent overtuigd zijn over de werking worden deze producten toegepast bij de klanten.

Naast de hoge kwaliteit die ons bedrijf kan bieden komt deze toename van zijn klantenkring door de zeer flexibele opstelling van het bedrijf omdat Nauta het gehele jaar bereikbaar is. Een bijkomend voordeel is dat men snel over extra personeel kan beschikken voor de wat grotere klussen.

Ons bedrijf heeft kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Het schoonmaakwerk laat nu eenmaal een visitekaartje achter, dat goed bekeken wordt.